Ficat de porc prajit

de Retete cu Margareta Cismasiu in Ficat, 27 Mar 2015 | 10699 vizualizari

 

Printre atatea retete cu diferite feluri de carne,ficatul de porc e binevenit.Daca vremea nu ne-a permis sa pregatim ficatul la gratar,l-am facut la tigaie.La fel de gustos si hranitor e binevenit la orice masa,ca fel principal.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de porc,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul se spala si se sterge bine cu servete absorbante.Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de ficat. Se tin aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte pentru a fi patrunse bine. Cand sunt gata se scot din tigaie si se presara cu sare si piper.

Se serveste cald, alaturi de o salata si o garnitura. Eu am facut cartofi natur, iar in loc de salata, am servit compot de prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc la gratar